Security by Design

I kan spare penge og tid og gøre jeres software mere sikker med Security by Design (SbD).

I mange virksomheder bliver sikkerhed anset som noget, der kan kobles på softwaren til sidst. Det gør både processen længere og dyrere – og softwaren mindre sikker.

Med SbD tænkes sikkerhed og databeskyttelse ind i alle faser af softwareudviklingen fra design til implementering og vedligeholdelse. 

SbD er en holistisk tilgang, der involverer alle dele af organisationen og samtidig sikrer, at I kan bruge jeres sikkerhedsressourcer mest hensigtsmæssigt.

En række virksomheder har deltaget i målrettede forløb i regi af Sb3D-projektet. Herigennem har de fået adgang til viden om, hvordan de implementerer sikkerhed i hele udviklingsprocessen.

Der har været afholdt en række arrangementer med fokus på cybersikkerhed og sikker softwareudvikling.

Sb3D-projektet har desuden etableret et rådgivernetværk og uddanner rådgivere med henblik på at modne deres viden og kompetencer inden for SbD.

Kundekrav og lovkrav skød sikkerhedseventyr i gang hos AGRAMKOW

På 8 måneder har softwareudviklerne hos AGRAMKOW fået sat security by design øverst på dagsordenen og ved præcis, hvilke næste skridt, de nu skal i gang med.

Læs mere her

For Logos handler security by design også om teknisk gæld

Gennem et Sb3D-forløb har Logos fået analyseret deres biblioteker for at identificere lavthængende frugter og højne kodekvaliteten.

Læs mere her
Previous slide
Next slide